Special guest!

We zijn inmiddels alweer aardig op weg in dit mooie seizoen waar Mercator een belangrijke mijlpaal zal aantikken. Onze stichting bestaat deze zomer 25 jaar hetgeen wij graag willen vieren met degene die dit elke keer weer mogelijk maken: jullie!

We beginnen hiertoe met een zeer bijzonder voorgerecht op 22 april a.s. Op deze avond verwelkomen wij ’s Nijmeegs bekendste inwoner Sinan Can voor een laagdrempelige, interactieve avond.

Sinan Can is een Nederlandse onderzoeksjournalist en documentairemaker met een sterke focus op conflictgebieden en internationale betrekkingen. Geboren in Nijmegen, heeft hij zich ontwikkeld tot een prominente figuur in de Nederlandse journalistiek, bekend om zijn diepgaande reportages en vermogen om complexe geopolitieke thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Op deze avond bepaalt niet de gast waar hij het over wil gaan hebben maar wij. Aan de hand van vragen uit het publiek zal Sinan vanaf 19:00 uur de gelegenheid krijgen om met ons te delen wat normaal binnenskamers blijft. Deze vragen mogen gaan over de mediawereld, zijn documentaires of zijn voorliefde voor de stad.

Heb jij dus een vraag voor Sinan die altijd op het puntje van je tong heeft gelegen, dan is dit je kans.

Wij verwelkomen je graag vanaf 17:30 bij Barrika Foodbar voor een heerlijk diner en natuurlijk sluiten we af met een gezellige netwerkborrel waar we alle nieuwe inzichten nog uitgebreid kunnen bespreken.

Meld je aan via de Bundeling app en wil je iemand introduceren in het Mercator netwerk, geef dit dan vooral door bij het aanmelden!

Belangrijk: Geef je hoofdgerecht (bijgevoegd) bij aanmelding.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.