Mercator @ ARN

Maandag 28 maart zijn we te gast bij een organisatie die midden in de circulaire economie staat: ARN in Weurt. ARN zet (rest)afval om in energie, meststof en andere herbruikbare materialen. Het is een innovatief en duurzaam bedrijf dat een maatschappelijk belang dient. Zij zijn één van de weinige energieproducerende bedrijven in Nederland en in de wereld die daartoe louter secundaire brandstoffen gebruiken én die die secundaire brandstoffen grotendeels zelf produceren door de opwerking van afvalstoffen. 

We ontvangen je graag vanaf 17.30u, om 18.00u zullen we een buffet nuttigen, gevolgd door een prestentatie van directeur Rutger Jan Pessers én een rondleiding per bus over het terrein van ARN. We sluiten af met de traditionele netwerkborrel!

Leden melden zich aan via de Bundeling app. Mocht je iemand willen meenemen die ook lid wil worden en interesse in Mercator heeft, laat dit dan weten bij je aanmelding in deze app! Nog geen lid maar wel interesse om een keer te komen kijken? Mail naar info@mercatorbusinessclub.nl!

Tot 28 maart 17.30u!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.