Mercator bijeenkomst 18 december

Beste leden van Mercator,

De decembermaand is guur maar de vooruitzichten zijn gunstig. Achttien december a.s. is het namelijk zover. Het traditionele Mercator kerstdiner waar we allemaal reikhalzend naar hebben uitgekeken zal dan plaatsvinden, dit keer bij Het Atelier. 

Na de in onze ogen geslaagde bijeenkomst van november hebben de mensen van het Atelier ons beloofd de kerstperiode sfeervol in te leiden. Het Atelier is een hip restaurant waar naast traditionele menu’s ook gebruik gemaakt kan worden van een shared-dining experience: voor deze laatste optie hebben wij dit jaar gekozen. 

Het restaurant zal, ruim twee weken nadat we sinterklaas en zijn paard hebben zien vertrekken, staan te trappelen om ons deze avond te ontvangen. De avond zal hierbij verlopen zoals jullie dat van ons gewend zijn waarbij er weer ruimte zal zijn voor een gezellig praatje, ditmaal onder begeleiding van een modern vormgegeven kerstdiner. Hierbij zullen we in lijn met de kerstgedachte inzetten op het ‘samenzijn’. 

Dit betekent o.a. dat we de setting ter plaatsen zo hebben ingericht dat we zowel gebruik kunnen van een lange zittafel als een lounge-hoek waar we samen met elkaar het oude jaar maar ook het nieuwe jaar kunnen bespreken. Daarbij zal een prestatie achterwege gelaten worden maar we zullen wel ons best doen ons gezelschap een beetje te verplaatsen, zodat iedereen ook in de gelegenheid wordt gesteld met elkaar maar ook met onze gasten van gedachte te wisselen. 

Voor deze bijeenkomst geldt voor bedrijfslidmaatschap-houders de uitnodiging om ook een collega te laten kennismaken met onze club. Geef dit graag wel even van te voren door. Nog leuker vinden wij het echter als mensen opnieuw gasten meenemen zodat we de groep nog verder kunnen uitbreiden. Inmiddels hebben we weer twee nieuwe leden mogen toevoegen aan ons bestand!

Dus heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan snel aan (en vergeet ook niet je gasten aan te melden). 

Wij zien een ieder graag op 18 december vanaf 17:30 uur verschijnen. 

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.