Mercator bijeenkomst 22 mei

Graag nodigen wij onze leden uit voor de volgende bijeenkomst op 22 mei bij Hotel Pauw.

In april 2011 heeft Selmar samen met zijn vrouw Ilfa de Roo restaurant De Hemel overgenomen waarnaar het balletje snel is beginnen te rollen. Stap voor stap werden er meer zaken toegevoegd aan het Horecalegioen, waardoor het een steeds breder begrip werd binnen Horeca Nijmegen. Met Hotel Pauw als nieuwe aanwinst sinds 2022. Dit was reeds voor de tweede wereldoorlog een begrip in Nijmegen en wordt nu alweer ruim een jaar nieuw leven ingeblazen. 

De naam Horecalegioen kan worden herleid van de Romeinse legioenen, de militaire basiseenheden in het Romeinse leger bestaande uit vele infanteriesoldaten. Sinds 2011 bestaat dit legioen uit de volgende zaken: De Hemel (restaurant), De Wolfsberg (hotel en restaurant), De Pelgrim (foodbar), Café van Ouds, Renato’s (restaurant), In de Kazerne (café-restaurant), Hotel Pauw, Hotel Credible.

We ontvangen je graag tussen 17:30 en 18:00 bij Pauw aan de Grote Markt in Nijmegen waar we kunnen genieten van een street-foodtafel met heerlijke losse gerechtjes. Rond 19:00 komt Selmar de Roo zelf het geheim achter zijn succes met ons delen.  

Nieuwsgierig geworden naar dit concept en de ondernemer erachter? Meld je snel aan via de app. 

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.