Mercator bijeenkomst 24 juni

Geachte leden,

Maandag 24 juni a.s. is het weer zover. Op deze dag nodigen we graag al onze leden uit voor de volgende bijeenkomst van Mercator Businessclub, dit keer in de vorm van een gezellige BBQ bij Heijltjes Advocaten en Spiertz Advocaten.

De BBQ zal voorzien zijn van alle gemakken en worden gehost door een echte grill master inclusief grill-schort. Ad Trouwborst en Klaartje Cazemier van Heijltjes Advocaten zullen een korte presentatie aanbieden over het bouw- en onroerend goedrecht. Hierbij zullen ze een aantal zaken bespreken waaruit voor ons relevante lessen kunnen worden getrokken bij bijvoorbeeld de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Om te kijken of alle informatie goed is blijven hangen, wordt afgesloten met een interactieve quiz.

As usual zal de inloop aanvangen om 17:30 uur waarna we met het programma beginnen om 18:00 uur. We sluiten zoals te doen gebruikelijk af met een borrel waarna de liefhebbers nog kunnen aansluiten voor een borrel in de Café Faber. Wij adviseren dan ook met de fiets te komen.

Adres:
Nijmeegsebaan 140
6564 CM Heilig Landstichting

Het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid zowel voor als tegenover op het Orion terrein of tegenover Rozenhof.

Graag tot dan en vergeet niet z.s.m. aan te melden zodat we rekening kunnen houden met de aankoop van de benodigdheden!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.