Mercator bijeenkomst 25 maart

Beste leden, 

Graag nodigen we iedereen weer uit voor de volgende activiteit in dit jubileum jaar van Mercator. 

Dit keer zijn we uitgenodigd om kennis te maken met het broeinest aan ondernemersactiviteit op de Houtwerf in Nijmegen! De Houtwerf herbergt een groep veelzijdige ondernemers die allen hun eigen plekje hebben ingenomen om hun unieke ambacht uit te oefenen. 

Sinds een aantal jaren is hier ook café/restaurant Plek NMGN bijgekomen waar we zullen genieten van een drie gangen-menu met aansluitende borrel. De bijeenkomst zal hier aanvangen met een inloop van 17:30 tot 18:00 uur. 

Vervolgens zullen we dineren met aansluitend een rondleiding over het terrein. Zoals jullie dat van ons gewend zijn zullen we eindigen met een gezellige en informele borrel die start omstreeks 20:00 uur. 

Enthousiast geworden om eens een kijkje te nemen op dit terrein dat iedereen wel kent maar niemand echt het fijne van weet? Meld je nu aan en laat even weten of je een introduce wil meenemen. 

Bijgaand tref je in de nieuwsberichten (apart onderdeel in de app) tevens het menu aan, waarbij ik iedereen verzoek direct door te geven waar de eetvoorkeur naar uit gaat bij aanmelden (dit kan onder opmerkingen). Doe dit a.u.b. met enige zorg i.v.m. het doorgeven aan de keuken van Plek. 

Graag tot 25 maart!

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.