Mercator bijeenkomst 26 februari

Beste leden van Mercator, 

Na het succes van afgelopen bijeenkomst nodigen we onze leden graag uit voor een bijeenkomst die echt onder je huid gaat zitten…

Op 26 februari zullen wij namelijk een bezoek gaan afleggen aan het Museum voor Anatomie en Pathologie, gevestigd in het academisch ziekenhuis ‘Radboud UMC’ in Nijmegen. Ter plaatsen zullen wij onder begeleiding van een gids ons geheel gaan onderdompelen in de fascinerende wereld van de menselijke anatomie en de wetenschap van ziekten. 

Professor dr. H.J. Lammers, die in 1967 hoogleraar anatomie was van dit academische ziekenhuis, heeft de eerste collectie van het museum ingericht. Tijdens de rondleiding zal aan de hand van deze collectie op een leerzame manier worden getoond hoe de bouw van het menselijk lichaam in elkaar zit en welke functie(s) het heeft. 

We ontvangen je daarom graag tussen 17:30 en 18:00 bij de 4Heeren in Nijmegen waar eerst een heerlijk diner klaar zal staan. Rond 18:45 lopen we gezamenlijk naar de locatie waar de rondleiding om 19:00 zal starten en tot circa 20:00 zal duren. Na de rondleiding lopen we weer terug naar de 4Heeren voor een gezellige netwerkborrel! 

Enthousiast geworden? Meld je snel aan via de Bundeling app en wil je iemand introduceren in het Mercator netwerk, geef dit dan vooral door bij het aanmelden! Vergeet a.u.b. bij het aanmelden daarnaast niet om je voorkeur door te geven voor het voor- en hoofdgerecht. De menukaart vind je in het nieuwsbericht (dessert zullen we moeten overslaan omwille van de tijd). 

Graag tot 26 februari! 

 

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.