Mercator bijeenkomst 27 maart

Graag nodigen wij onze leden uit voor de volgende bijeenkomst bij BGH Accountants & Adviseurs voor een interactieve workshop van Martijn Nas.

Ben jij volwassen genoeg om serieus te spelen?

Speciaal voor Mercator is een interactieve LSP workshop gemaakt. Het is een workshop van ongeveer 90 minuten waarbij iedereen direct aan de slag gaat met LEGO®️. Het wordt dus niet een college waarbij je vanuit abstractie de theorie krijgt maar hands-on aan de slag gaat. We garanderen als uitkomst, meer begrip, meer kennis van LSP en meer kennis over de mede netwerk groep leden. 


LEGO®️, SERIOUS PLAY®️ is ‘de zakelijke toepassing’ van LEGO®️ met dezelfde materialen als waar kinderen mee spelen waarbij jullie de “professionals” aan het werk worden gezet. Op een vernieuwende manier komt men zo tot inzichten in agile uitdagingen. LSP werd door LEGO®️ zelf ontwikkeld, als strategische interventie voor hun organisatie. Facilitators van LSP Agile zitten het in bij teams om hun beter te laten samenwerken maar ook bij organisaties om strategische vraagstukken te bespreken.  

Doel van de LEGO®️, SERIOUS PLAY®️ is met deze methodiek groepen te laten bouwen aan gezamenlijke inzichten, over bijvoorbeeld de strategie van hun organisatie of de identiteit van hun team. LSP is met name goed toepasbaar bij de meest uitdagende organisatievraagstukken. 

We ontvangen je graag tussen 17:30 en 18:00 bij BGH Accountants & Adviseurs waar een heerlijk diner van cateraar De Honneurs klaar zal staan. Rond 18:45 zullen we aanvangen met de workshop welke we natuurlijk achteraf uitgebreid kunnen bespreken bij de netwerkborrel.

Adres: 
St. Annastraat 234
6525 GZ Nijmegen

 

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.