Mercator bijeenkomst 27 november

Beste leden van Mercator Businessclub,

Het is weer tijd voor een gezellige activiteit met spetterende netwerkborrel! We nodigen jullie graag uit voor een onvergetelijke avond op maandag 27 november a.s., bij het schitterende Nederlands Wijnbouwcentrum te Groesbeek. 

Deze keer hebben we iets speciaals voor jullie georganiseerd: een bijzondere vervoerservaring, verzorgd door Martijn Boers van Toonen Reizen. We worden in stijl van en naar het Wijnbouwcentrum gebracht. We verzamelen daarom deze keer (een kwartier eerder dan gewend!) tussen 17.15 en 17.45 uur bij de Wedren. Rond 17.45 uur vertrekken we met zijn allen met de bus naar Groesbeek. 
Kom je liever met eigen vervoer? Dan kun je parkeren op de gratis parkeerplaats van SV Orion of als je voor NEC bent tegenover de Rosenhof, ter hoogte van Nijmeegsebaan 140. Je wordt dan op de route naar Groesbeek opgepikt. Zorg er daar a.u.b. voor dat je uiterlijk om 17.45 uur klaar staat! 

Bij het Wijnbouwcentrum hebben we een vol en boeiend programma:

·       We beginnen met een rondleiding

·       Gevolgd door een heerlijk Oudhollands diner

·       Els Hekkenberg en Yannick Baay van Letterdesk testen daarna jullie kennis over AI en copywriting.

·       We sluiten af met een wijnproeverij en een gezellige wijnborrel!

Letterdesk staat te trappelen om deze avond met ons aan de slag te gaan. We leren alle in & outs van ChatGPT en hoe je nu een effectieve én onderscheidende tekst kunt maken met behulp van AI (hadden jullie al door dat deze tekst ook met hulp van ChatGPT is geschreven? 
😊). Uiterlijk om 22:00 uur zullen we weer bij de Wedren arriveren (of bij je eigen auto).

Mis deze bijzondere gelegenheid niet om te netwerken, te leren en te genieten van heerlijk eten en wijn! We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.