Mercator bijeenkomst 29 januari

Beste leden van Mercator,

Betrap jij jezelf er wel eens op dat jij de televisie de goeie antwoorden influistert tijdens spelprogramma’s als De Slimste Mens of Ik Houd van Holland. En heb jij genoeg van dit leven in de schaduw? 

Zet dan nu die stap naar voren en grijp deze mogelijkheid op weg naar eeuwige mercator-roem. We gaan namelijk dit nieuwe jaar knallend van start met onze bruisende Mercator Nieuwjaars Pubquiz! 

Na een periode waarin de oliebollen en kerststollen je vast om de oren zijn gevlogen – en wij druk in de weer zijn geweest om weer een leuke planning neer te zetten voor het komende jaar –  verwelkomen we jou allereerst graag maandag 29 januari vanaf 17:30 uur voor een spetterende mix van uitdagende vragen en een feestelijke stemming. 

Zoals je van ons gewend bent zal er tijdens de quiz voor voldoende eten worden gezorgd zodat jouw hersenen op en top kunnen functioneren. Aansluitend op deze quiz zal er verder zoals gebruikelijk alle gelegenheid worden geboden om samen de goede voornemens voor het nieuwe jaar door te spreken, te proosten en zo de basis te leggen voor een gezegend jaar vol met nieuwe connecties en mogelijkheden. 

Zo zullen we er op 29 januari achterkomen welk team zichzelf de slimste van Mercator mag noemen en dus naar huis zal gaan met de prijs! 

Wil je dit ook niet missen? Meld je snel aan via de Bundeling app. Wil je hierbij iemand introduceren in het Mercator netwerk, geef dit dan vooral door bij het aanmelden!

NB De lijst met activiteiten voor de rest van het jaar zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd in de app, waarbij de foto bij dit bericht – om alvast in de quiz stemming te komen – tevens een verwijzing is naar de oktober-activiteit….

Wie raadt nu al het thema van deze activiteit? Een update volgt snel in de app. De locatie van de pubquiz wordt deze week ook in de app nog aangekondigd.

Graag tot 29 januari! 

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.