Mercator bijeenkomst 30 januari

Vanaf 1 februari gaat Jan Fokke Oosterhof samen met Geert van Nispen in Schotland rennend 282 bergtoppen (Munro’s) aanvallen. Hiermee zouden zij een record in Nederland vestigen. Een tocht van 4.500 kilometer en 200.000 hoogtemeters. Hoe pak je dit aan en hoe bereid je je voor op zoiets? Hoe moet je samenwerken en wat is het uiteindelijke doel? Dat gaat Jan Fokke ons maandag 30 januari uitleggen in een boeiende presentatie.

We ontvangen je graag tussen 17.30u en 18.00u in de zaal op de 1e verdieping van Café Faber in Nijmegen. Na wat lekkernijen en borrelplanken zullen we vanaf 19.00u de officiële bestuursoverdracht van Milan Jans hebben, waarna Jan Fokke zijn verhaal doet. Uiteraard is er ruimte voor vragen en zullen we na afloop lekker napraten tijdens de borrel.

Meld je aan via de Bundeling app en wil je iemand introduceren in het Mercator netwerk, geef dit dan vooral door bij het aanmelden!

Tot 30 januari bij Café Faber voor de Mercator bijeenkomst!Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.