Mercator / Event Medical Services (EMS)

Maandag 25 april verwelkomen we Ronald van Litsenburg, eigenaar van Event Medical Services (onderdeel van Dutch Safety Group). EMS is gespecialiseerd in het organiseren van medische hulpverlening, brandpreventie en brandtechnische hulpverlening van grote evenementen. Zij werkten mee aan het TV programma ‘Eerste Hulp Bij Festivals’ waarin een uniek kijkje werd gegeven in de hulpverlening bij onder andere grote dancefestivals en de Nijmeegse 4daagse. https://www.eerstehulpbijfestivals.nl/

Ronald zal ook vertellen over de impact van de pandemie op zijn bedrijf en hoe hij in samenwerking met onder andere de GGD zijn ondernemerschap en organisatievermogen heeft gebruikt om medisch personeel in te zetten bij test- en priklocaties en hun voertuigen ter beschikking te stellen voor vervoer van patiënten.

Dit jaar zijn grote evenementen weer toegestaan, welke problemen brengt dit met zich mee en hoe ziet de toekomst er uit?

We ontvangen je graag vanaf 17.30u in Restaurant ‘De 4 Heeren’! Wil je iemand introduceren die interesse heeft om lid te worden? Laat dit dan weten bij jouw aanmelding in deze app.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.